مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

از جمله مسائل مهمي كه طرفين بعد از طلاق با آن رو‌به‌رو مي‌شوند، مسئله حضانت فرزند بعد از طلاق و ملاقات با آنان مي‌باشد. مسئله طلاق نبايد موجب شود كه پدر يا مادر از حق ملاقات با فرزند خود محروم شوند. پس پدر يا مادر مي‌توانند بعد از طلاق با فرزند خود ملاقات داشته باشند. در ادامه به بررسي موضوع ملاقات با فرزند و هم چنين بررسي مواد قانوني مربوط به آن مي‌پردازيم. توصيه مي كنيم مقاله مشاوره طلاق را مطالعه نماييد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع : ملاقات فرزند پس از طلاق

ملاقات با فرزند پس از طلاق

طبق ماده 1174 قانون مدني، اگر به علت طلاق يا به هر جهت ديگر والدين طفل در يك منزل مشترك زندگي نكنند هر يك از پدر يا مادر كه طفل تحت حضانت او نيست، حق ملاقاتش با طفل محفوظ است. تعيين زمان و مكان ملاقات و ساير جزئيات مربوط به آن در صورت اختلاف با دادگاه صالح مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد :  كاهش مدت زمان ملاقات با فرزند

نكات مهم ماده

از نكات مربوط به اين ماده اين است كه هر كدام از پدر و مادر حق ملاقات با فرزند خود را خواهند داشت. طبق همين ماده‌اي كه گفتيم هيچ كدام از پدر و مادر نمي‌توانند سبب جلوگيري از ملاقات با فرزند توسط ديگري شوند. به همين جهت است كه نمي‌توان بدون اجازه طرف مقابل، فرزند را از كشور و يا از شهر خارج كرد مگر اين كه دادگاه طبق مصلحت طفل اين اجازه را صادر كند.

بنابراين هر كدام از والدين حق دارند كه در زمان‌هاي تعيين شده با كودك خود ملاقات داشته باشند و حتي فاسد بودن مادر يا پدر هم موجب عدم استحقاق او براي ملاقات با فرزند خود نمي‌باشد. البته در صورتي كه ملاقات با پدر يا مادري كه حضانت فرزند به عهده او نمي‌باشد براي كودك مضر باشد و دادگاه بر اين امر واقف شود، مي‌تواند سررسيد زمان‌هاي ملاقات را طولاني‌تر كند.

در صورتي كه كلا ملاقات با فرزند براي وي خوف جاني در بر داشته باشد، مي‌توان با حكم دادگاه از ديدار فرزند با آن والدي كه دچار چنين مشكلي هست، جلوگيري نمود.

طبق ماده در صورتي كه پدر و مادر درباره تعيين زمان و مكان ملاقات با فرزند و ساير جزئيات مربوط به آن توافق نداشته باشند، تعيين اين موارد با دادگاه مي‌باشد.

هم چنين طبق ماده 663 قانون مجازات اسلامي مصوب سال 1375، كسي كه طفلي كه به وي سپرده شده است، در صورت مطالبه اشخاصي كه قانوني اين حق را دارند، نمي‌تواند از تحويل طفل امتناع ورزد، اگر چنين كند به مجازات از سه تا شش ماه حبس يا به پرداخت جزاي نقدي از يك ميليون و پانصد هزار ريال تا سه ميليون ريال محكوم مي‌گردد.

بيشتر بخوانيد :  جلوگيري از ملاقات فرزند 

موانع حضانت فرزند

در شرايطي حتي مي‌توان از والدي كه صلاحيت نگهداري از كودك را ندارد سلب حضانت نمود. در اين صورت براي گرفتن حضانت فرزندتان بايد از طربق اقامه دعوا در مرجع صالح اقدام نماييد.

موارد ذيل از مصاديق عدم مواظبت و يا انحطاط اخلاقي والدين است در صورت دارا بودن اين شرايط مي‌توان از وي سلب حضانت نمود:

1 – به الكل، مواد مخدر و قمار معتاد بودن.

2 – به فساد اخلاقي و فحشا مشهور گشتن.

3 – بيماري‌هاي رواني داشتن. پزشك آن را تشخيص مي‌دهد.

4 – سوء استفاده كردن از فرزند يا مجبور نمودن وي به انجام مشاغل ضد‌اخلاقي مانند فساد و فحشاء، تكدي‌گري و قاچاق.

5 – ضرب و شتم كودك و رساندن آسيب به وي خارج از حد متعارف.

توصيه مي‌كنيم مقاله موانع حضانت را مطالعه نماييد.

بيشتر بخوانيد : موانع حضانت از فرزند 

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ملاقات فرزند پس از طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ملاقات فرزند پس از طلاق پاسخ دهند .

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

 

 

منبع : ملاقات فرزند پس از طلاق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/6/22  ] [ ۰۷ ] [ vakiel ] [ ]

از جمله مسائل مهمي كه طرفين بعد از طلاق با آن رو‌به‌رو مي‌شوند، مسئله حضانت فرزندان و ملاقات با آنان مي‌باشد. مسئله طلاق نبايد موجب شود كه پدر يا مادر از حق ملاقات با فرزند خود محروم شوند. پس پدر يا مادر مي‌توانند بعد از طلاق با فرزند خود ملاقات داشته باشند. در ادامه به بررسي موضوع ملاقات با فرزند و هم چنين بررسي مواد قانوني مربوط به آن مي‌پردازيم. توصيه مي كنيم مقاله مشاوره طلاق را مطالعه نماييد.

[box type=”shadow”]
براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.[/box]

منبع « ملاقات فرزند پس از طلاق

 

 

امتیاز:
بازدید: 57
برچسب:
:
[ 1399/5/28  ] [ ۱۴ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب